PREZENTARE

Compania SEICAR (SPANIA), prin unicul sau importator in Romania - ONE CAR SOLUTION SRL va prezinta un elevator revolutionar ce permite o mobilitate totala ( se poate folosi relativ oriunde exista o suprafata plana) si care ocupa un spatiu de depozitare infim oferind asadar rapiditate si un randament sporit in practicarea diverselor operatii de service pentru autovehicule. Elevatorul cantareste doar 45 kg facandu-l astfel manevrabil de catre o singura persoana.


Elevator basculant
Capacitate Maxima: 3000 kg.

Elevatorul ridica o sarcina de pana la 3000 kg iar datorita faptului ca ridica autovehiculul la 60cm fata de sol a fost incadrat in categoria cricurilor; aceasta inseamna ca nu are nevoie deomologare , singura certificare necesara fiind cea conform directivei Comunitatii Europene numarul 2006/42/EC, omologare realizata deja de producatorul spaniol. Garantia este de 2 ani, singura operatie de intretinere necesara fiind cea de ungere cu vaselina (o data la 3-6 luni) a mecanismului intern.

Partea cea mai interesanta a acestui elevator este ca odata ridicata masina ea poate balansa atat pe partea din spate cat si pe cea din fata (ca un balansoar), in asa fel incat dupa ce s-a lucrat la una din extremitatile masinii ea poate fi lasata foarte usor pe partea opusa, in acest fel putand incepe lucrul la partea cealalta.

Pozitionarea acestui elevator sub masina precum si ridicarea masinii dureaza aproximativ 2 minute, in functie de autovehicul. La autovehiculele de generatie noua care au plastic in zona pragurilor sau sub sasiu (ex: Audi, BMW , Mercedes) este posibil sa dureze ceva mai mult de 2 minute pentru ca trebuie identificate zonele pe care talpa elevatorului poate calca fara riscul de a afecta portiunile din plastic. In aceasta situatie se folosesesc 2 adaptori (cate unul pentru fiecare parte) care se aseaza peste talpile elevatorului.

Ridicarea efectiva a masinii se face cu ajutorul unei masini de gaurit , care invarte mecanisul intern al elevatorului.

Odata ridicat autovehiculul pe elevator, acesta devine foarte stabil, neexistand nici un risc de cadere sau alunecare, gratie unei sigurante de blocare.

Zona de aplicatii a acestui elevator este extrem de larga: cu ajutorul sau se pot face aproape toate operatiile care se realizeaza pe un elevator standard, de la banalul quick service (schimbat placute sau ulei) pana la operatii mai complexe legate de sistemul de directie sau schimbarea distributiei. Poate fi util de asemenea in cazul centrelor de schimbare a anvelopelor, datorita rapiditatii cu care se pot ridica atat puntea fata cat si puntea spate. O alta arie de aplicatie este cea a vopsitoriilor si tinichigeriilor auto, datorita usurintei cu care se poate lucra in zonele mai greu accesibile (praguri, bari) dar si la interiorul masinii (de exemplu demontarea sau montarea fetelor de usa).

Ca o ultima mentiune legata de calitatea si utilitatea acestui elevator, putem mentiona faptul ca produsul a fost agreat de fabrica RENAULT ca scula de service pentru concesionarii RENAULT, fiind furnizat catre dealerii ce doresc achizitionarea acestui articol - sub codul original Renault: 7711574989.

Pentru a avea o idee mai clara despre utilizarea acestui elevator va rugam sa accesati urmatorul link, unde puteti vedea un scurt film de prezentare realizat de reprezentantii Renault:

Puteti solicita o demostratie cu acest elevator catre ONE CAR SOLUTION SRL

Elevatorul cantareste doar 45
de kg facandu-l astfel manevrabil de catre o singura persoana.

One Car Solution S.R.L. - Bucuresti
Telefon: 021.256.12.26 / 0752. 31.88.31
Email: office@onecar.ro

Pret: 900 Euro


( pretul afisat nu include TVA )

Copyright 2013 | www.onecar.ro

Webdesign: Dezibel Media | Web Hosting: Web Hotel